I Guds den Nåderikes den Barmhärtiges Namn
I Hans Namn som är de små och storas Herre

DVVung

 

För våra yngre syskon lanseras en ny uppdaterad version av www.dvvung.se inatt. Sidan är uppdaterad med fler berättelser om vår heliga Profet(S) och Imamer(A) på svenska. På sidan finns även böcker, tecknad film och spel. Dessutom har sidan uppdaterats med alla barns teckningar om Imam Hossein(A) i samband med Gröna Bandets Ashura-program som hölls i flera städer under de första dagarna av månaden Muharram. Alla som deltog i programmet och ritade, kan nu hitta sina teckningar på sidan! Det är inte sent heller för de som inte hade möjlighet att delta att skriva till oss och skicka teckningar så läggs de upp på sidan!

Uppmuntra era barn, yngre syskon och kompisar till att besöka sidan och tyck till om den och vad ni skulle vilja se mer!