I Guds den Nåderikes den Barmhärtiges Namn

 وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ
”Men det var Vår vilja att visa dessa förnedrade och förtrampade människor Vår särskilda nåd och göra dem till föregångsmän [i tron] och låta dem ärva [de ogudaktigas makt] ” (den heliga Koranen 28:5)

 إِنَّ اللّهَ لاَ يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ
”Gud förändrar inte människornas villkor, förrän de ändrar sitt sinnelag;” (den heliga Koranen 13:11)

وَلَقَدْ كَتَبْنَا فِي الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ
” I DEN bok av visdom [som Vi skänkte David] efter [den första] påminnelsen har Vi skrivit att Mina rättskaffens tjänare skall ärva jorden.” (den heliga Koranen 21:105) 

Allahomma salli ’ala Mohammad(S) wa Aal Mohammad(A) wa ajjil farjah
O min Herre och Gud, skicka Dina välsignelser över Profeten Mohammad(S) och hans Hushåll Ahl al-Bait(A) och påskynda den väntade Imamens(AJ) återkomst – inshaAllah!

Det har väl inte undgått någon att USA:s femte flotta finns i Bahrain, att Mubarak var deras springpojke, att Saudiarabiens styre är deras trogna knähund som lovat att täppa till och kompensera för oljeproduktionen varthän det skulle minska och nu gett sig in i Bahrain och börjat slakta, att Libyens olja går mestadels till USA och EU, att UAE – Förenade Arabstaterna – och Jordanien är så gott som deras bakgård, att Saddam hade utbildats av självaste CIA och kommit till makten med USA:s hjälp, att de arabiska nationerna har samtliga befunnit sig under styret av marionett tyranner stödda av USA och ditsatta för att hålla folket i schack, Libanon och försöken att spela olika grupper mot varandra, Afghanistans lidande i över tio år nu och i årtionden dessförinnan, sanktionerna till höger och vänster mot Iran och det massmediala krig på alla fronter, Pakistans Musharraf och den amerikanske mördaren till agent som USA söker diplomatisk immunitet för utav rädsla för den egna folkopinionen, och förstås är inte att förglömma kärnfrågan för den muslimska nationen nämligen Palestina och veto efter veto i Israels favör och som tack för deras krigsförbrytelser och massmord, t.o.m. jordbävning och tsunami drabbade Japan som lyckats vara en av de främsta teknologiskt framstående länderna är inte självständig sen de fick Hiroshima och Nagasaki atombombade av USA och tvingades teckna under sitt eget förslavningsavtal och varför inte den egna amerikanska befolkningen i USA för vilka det idag är mer är någonsin uppenbart att bubblan om USA och frihet inte är annat är ren lögn som använts som sömnmedel för att droga folk med… allt det här i stora drag bara de senaste årtiondena… behövs sägas mer?! För det finns masssssssooor och de som verkligen är vakna och har ögonen öppna och sinne och själen fri vet att hjärtat börjar blöda bara av att tänka på all elände som människor fått utså världen över genom alla lögner och hycklande snack och falska leenden och tystnad inför mord endast för att gynna egna intressen; kosta vad det kosta vill!

Och försök inte ens spela på sunni-shia kortet - ett smutsigt djävulsk plan att så splittring som kördes i Irak och dessförinnan i andra muslimska länder men folk är vakna idag och kämpar för att dessa lömska planer inshaAllah förblir utan resultat;  en av de främsta slagorden i samtliga länder och demonstrationer har varit ”bröder är vi sunni och shia; vårt land är inte till salo!” Så lyckades Tunisien och Egyptens folk ta första stegen av sina revolutioner efter flera veckor ihållande motstånd och betalade med sina barns blod så som Libyens folk gör än idag och lyckats komma över vapenförråd för att försvara sig i sin fortsätta kamp mot tyranni men folket i Bahrain står idag utan medel att försvara sig inför en brutal armé med avancerade vapen och ammunition som inte tvekar att massmörda med! T.o.m. sjukhusen har belägrats och läkare hotats och dödats för att inte bistå och rädda livet på skadade demonstranter!

Var är massmedian nu?! Varför inget ljud när tusentals dör i rättvisans namn men sådan ståhej när en dör vars död man kan spela på i politiska syften?! Varför ges inte liven lika mycket värde?! Varför hör man knappt något pip eller som mest en ynka ajabaja i förbifarten av s.k. demokratier som annars är så duktiga på att föredöma länder vars politik inte faller de i smaken?! Varför sådan dubbelmoral?!

Det är dags! Det är dags för nationers uppvaknad! Alla nationer och alla människor världen över och alla fria själar utan undantag; det är dags att vi alla ställer oss upp i rättvisans namn och kämpar mot förtryck!